2 dagar kvar

Hjälp vad det går fort, och ännu en massa kvar att göra här hemma. Men har varken lust eller ork att göra nått. Vet inte vad som är med mig just nu, vill bara sova är så trött hela tiden. Jag som brukar älska att pyssla här hemma till jul. Jaja det går väl över får vi hoppas.
Idag har jag inte gjort ett smack här hemma iallafall, bara vart runt och hälsat på en massa folk. Först gick jag hem till Micki och fikade lite med henne och Therese, mycket trevligt inte så ofta vi träffar Therese nu för tiden så det va kul. Sen vid fem tiden traskade jag hem till Jessica och Pedro för att passa Malva och Elias så dom fick åka iväg och handla i lugn och ro. Så nu börjar man bli van med små bebisar igen:) Så mysigt så, men några egna vill jag nog inte ha. 2 räcker rätt bra för mig just nu.
Naj nu får jag väl gå och tvinga Isak i säng, han har vänt på dygnet helt nu när det är lov.
Ni får ha en riktigt GOD JUL allesammans!!!!"!!!

Barnvakt:)

Har idag vart barnvakt åt lilla Emla. Har glömt hur mysigt det är med bebisar.
Vi hade iallafall en underbar dag hon å jag. Bara en massa mys, älskar den lilla tösen.
Sanna och Tobbe kom hem vid fem tiden, fick en jätte fin present som tack för hjälpen, vilket dom absolut inte hade behövt handla. Tar mer än gärna hand om deras lilla tös om det behövs. Och jag hoppas verkligen det blir fler gånger:)
Sen va det bara hem och ta hand om mina lilla gullungar, nu har vi haft myskväll med tv och massa godis. Och nu är det dags för sängen tycker jag, men det vill inte dom. Tur att det är jullov nu så dom kan få vara uppe.
Imorrn bär det av till Visby och ska handla det sista.
Ha en bra lördag kväll.

Kram på er!!!!!!

Lördag!!!!!

Har varit i stan hela dagen med Sanna å Emla och bara haft det lugnt och skönt.
Pappa va snäll och hade Liam och Isak va och lekte med en kompis. Så jag hade ingen att tänka på, gud så skönt det kan va ibland.
Sen va det bara hem och hämta barnen och gå vidare till lilla Malva som fyller 2 år idag, inte klokt  va tiden går fort. Har oxå pratat med Micki idag och dom mår bara bra, skönt att höra. Hon kommer hem imorgon så på måndag ska jag gå och titta på det lilla underverket.
Nej nu ska jag ha lite mys med barnen.


SÖTA LILLA NELLY


En liten tös:)

Ett stort grattis till Micki och Danne som fått en lite tös idag. 3065g och 51 cm lång är hon.
Och hon är så otroligt söt.

Lite bilder



    




Mysdag

Hade vi igår. Började med att vi gick till mamma gruppen och hade julavslutning, drack glögg och åt pepparkakor och gjorde även lite pyssel. Barnen sprang runt och hade så roligt tillsammans.
Sen gick vi hem till Sanna å fikade lite och pratade ännu mer strunt.
Sen mot kvällen bakade jag och barnen pepparkakor, vad dom tyckte det va mysigt mina älskade pojkar. Så det blev en mycket lyckad dag med glada barn:)









       

 




Lördag

Fick idag en lång sovmorgon av mina killar, halv tio klev vi upp. Vid halv elva åkte Isak med moffa å Toy till stan för att välja sin julklapp, dom ville han skulle få bestämma själv vad han ville ha. Så gulligt av dom. Vid ett tiden drog jag till stan med Linda och handlade lite saker till barnen, moffa va snäll å va barnvakt under tiden.
Sen gick vi hem till Sanna och åt tacos och annat massa gott å bara myste. Skönt att slippa sitta hemma själv på en lördag nu när Jonas är i Norge även Tobbe fick ju åka med. Så då håller jag å Sanna varandra sällskap:)
Och nu sover Liam så gott på soffan och ine mer näsblod har han haft som tur är. Isak springer ännu runt å leker, han blir visst aldrig trött. Men det är ju lördag så då får han vara uppe.



Min lilla kille

Kan inte förstå att han kan få så mycket näsblod som han får. Det läskiga är att han får det när han sover, sen vaknar han och bara skriker. Så är han full av blod min lilla älskling, och det tar sån tid innan det slutar blöda oxå. Så om det blir samma sak i natt måste jag ringa nån doktor för det kan inte va bra att blöda så mycket när han är såå liten. Och att det just tar sån tid innan det slutar.

Bara massa fika:)

Idag va jag duktig och steg upp 6:15, inte varje dag det händer. Väckte Isak och gjorde honom färdig för fritids. Satt sen mig ner i lugn och ro med en kopp kaffe framför datorn.
Kl 7:15 Kom lilla Liam tassandes och undrade vart mamma tagit vägen, han va lite mys sugen min lilla kille. Sen va det bara in i duschen å sen göra Liam färdig för dagis, och jag själv åkte ner Till Slite för att hälsa på Malin. Alltid lika trevligt att träffa henne å snacka lite skit. Åkte hem vid halv två tiden, så då gick jag in förbi Sanna och gosade lite med Emla innan det va dags att hämta barnen.
Och idag har jag fått sett första bilden på mitt lilla brorsbarn, 4e maj är det beräknat till så det är ju hur länge som helst kvar. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge sägs det. Längtar iallafall tills den lille kommer ut:)
Naj nu måste jag gå å lägga mig.
Go natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tisdag

Är det idag, barnen är lämnade och här sitter jag.
Va i Ullared förra veckan så nu är det mesta julklapparna handlade, bara lite små saker kvar skönt. Kalaset slutade på 8000 kr, jag kan jag:)
Sen är det bara allt annat pyssel kvar att göra, får göra det mesta själv för Jonas fick sticka iväg till Norge å kommer inte hem förräns den 20e december:) Men men vi behöver pengarna.
Och jag som tänkte planera en resa till Elin som jag SAKNAR såååå mycket. Men det får bli nästa år istället:( Nä nu ska jag traska hem till Sanna å ta en fika.
Ni får ha en bra dag.
Kram på er!!!!!!

RSS 2.0