Söndag!!!!!

Oj va jag är dålig på att skriva nu för tiden, men det finns ju inte så mycket att skriva för den delen.
Har jobbat lite natt nu så huvudet hänger inte riktigt med ännu, inte för att den gör det annars heller:) Men det är värre än vanligt.
Helgen har vart riktigt lugn och skön, sov visseligen bort halva lördagen, men sova måste man ju göra. Natt jobb är inte nått jag skulle vilja ha på heltid.
Igår kväll va Sanna och barnen här på besök, och hon va snäll och la i lite färg i skallen på mig. Så nu är det bara klippningen kvar.
Idag har jag vart hemma vid Jessica och pysslat en massa. På onsdag börjar vi med vår scrap grupp, ska bli riktigt kul.

Snart åker jag till Elin, ska bli sååååååååå kul att äntligen åka dit. Va jag lägntar!!!!!!!!!!

Trötter!!!!

Är jag idag, blev väckt kl 05.00 av min lilla älskling som sitter och skriker att han har näsblod. Min lilla kille. Så det va snabbt upp och försöka stoppa det, men det tar sån tid innan det slutar. Men det slöt till slut men då vågade ju han inte somna om igen lillfisen, så vi har vart uppe och sett på film och så fick han bada lite:) Så nu är han nöjd min lilla kille.

Annars har det inte hänt så mycket sen senast. Umgås mest med Sanna å Micki och fikar å har det gott:)

Har iallafall fått lite mera jobb, så nu blir det jobb torsdag fredag lördag söndag, ska bli riktigt skönt. Så jobbar jag ju med bästaste Monica:)






Fika hela dagen lång:)

Ja det har det vart:)
Har haft Emily och Edvin på besök idag, mycket trevligt. Drack lite kaffe här hemma, sen traskade vi hem till Micki och fikade lite till:)
Vid två var det dags att hämta lill fisen på dagis, sen hem och fixa lite mat. Pommes och hamburgare fick det bli idag.
Sen bakade jag å barnen chokladbollar och gick hem till Sanna och Tobbe på en fika. Mycket mys blev det med lilla älsklings tjejen oxå. Och nu va man hemma igen och hamnar framför denna data som vanligt. Nej tvätten kallar nu, tyvärr har den inte lärt sig att sköta sig självt:)

RSS 2.0