En liten tös:)

Stort Grattis till Tommy å Sara som fått en liten dotter.

Äntligen har din dröm gått i uppfyllelse Tommy, är så glad för din och Saras skull.


......................

Halloj på er alla!!!!!

Gud va jag är trött på detta snöande nu, kan det inte bli vår snart så man slipper frysa hela tiden.
Händer inte så mycket här, umgås mest med Sanna nu för tiden när gubbarna är i Norge. Tur att man har nån som håller en sällskap om dagarna annars skulle det va rätt segt.
Idag har Liam fått sin andra spruta och det va inte populärt kan jag säga, hu va han va ledsen men det har gått över nu iallafall, fick muta honom med lite glass. Direkt efter blev det doktor besök för honom oxå och det va inte heller så populärt men han va så duktig min lilla kille. men jag blev inte klokare för det. Hans näsblod vill ju inte riktigt ge med sig, inatt va jag uppe 3 gånger med honom och det blöder väldigt mkt varje gång. Men det är inge farligt säger dom, men blir det inte bättre snart så ringer jag till lassis istället för det går inte att ha det så här, och det är synd om Liam han vågar ju knappt sova för han är rädd att det ska börja blöda lilla killen.

Imorrn bär det av till Visby, ska passa lilla Emla medans Sanna är på lassis. Då får man ju passa på att handla lite:)

MIN FINA ELIN:)


Go kväll!!!!

Skriver visst inte så ofta här, men har inte så mycket att skriva heller:) Alla dagar ser nästan det samma ut.
Igår åkte Jonas till Norge och kommer inte hem förräns den 30e å det känns väldigt tungt. Men men det brukar flyta på. Men saknar honom redan som tusan:)
Så jag och Sanna får underhålla varandra eftersom Tobbe oxå har åkt, men vi brukar ha det så mysigt och trevligt ihop så det ser jag framemot.
På jobb fronten är det ganska mörkt för tillfället finns visst inge jobb nu förtiden och det finns absolut inga jobb att söka heller, börjar bli väldigt trött på att gå hemma. Finns inte så mycket att hitta på denna årstid.
Men imorgon åker jag och Liam ner till Emily och barnen för att hälsa på. Ska bli riktigt trevligt, va så länge sen vi sågs. Så får Liam leka av sig lite, kan han behöva nu när han vart hemma så länge.
Naj nu får jag väl hoppa i säng så man orkar upp med Isak imorgon.
Ha en bra kväll.

!!!!!!!!

Nu är julen och nyår över. Rätt skönt faktiskt:)
Vi har haft en bra jul och barnen är överlyckliga över alla nya fina saker dom fått.
Här kommer lite bilder.




RSS 2.0